Adelina Pestritu a strans o suma uriasa dupa botezul fiicei sale! Cate zeci de mii de euro a strans dupa petrecerea grandioasa si opulenta pe care a dat-o?!

Publicat: 12 Nov. 2018, 10:16 Vedete

Vedeta a avut parte de o petrecere impresionanta unde mai bine de 400 de persoane au fost invitate si Taraful din Clejani au intretinut atmosfera.

Adelina Pestritu a strans o suma uriasa dupa botezul fiicei sale! Adelina Pestrițu și-a creștinat fetița sâmbătă, 10 noiembrie, iar după evenimentul de la biserică, alături de familie și apropiații ei, s-au strâns la o petrecere cu fast.

Zenaida Maria, fiica Adelinei și a lui Virgil Șteblea s-a bucurat de o zi pe care părinții i-au pregătit-o cu mare atenție. Adelina Pestrițu a avut mai mult de 200 de invitați la botezul fiicei sale, persoane mondene și familiile celor doi. Fosta prezentatoare tv și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar de curând, ea și-a îndeplinit cel mai mare vis. Zenaida Maria i-a adus foarte multă bucurie în viață. Comform wowbiz Adelina Pestritu a strans in jur de 50.000 de euro dupa botezul fiicei sale.

„Ne-am dorit că totul să fie de poveste. Echipa cu care am lucrat a înțeles perfect asta și a integrat toate dorințele noastre în elementele de decor floral și nu numai, comandate din America, special pentru petrecerea micuței noastre. S-a lucrat mai bine de două luni la tematică și decorațiuni”, a mărturisit bruneta.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Nov. 2018, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă