Romanul care vinde pantofi de 2.500 $ perechea. Cum a pus la punct o afacere extrem de profitabila

Publicat: 11 Nov. 2018, 18:36 Life

Marian Nedelcu a ajuns renumit în lume pentru pantofii pe care îi creează. Încălţările realizate manual se vând în SUA, Moldova, Ucraina Rusia şi România.

Romanul care vinde pantofi de 2.500 $ perechea este modest. Marian Nedelcu sustine ca nu a inventat nimic. Ci a invatat cizmaria, asa cum se facea pe vremuri. Tanarul de 28 de ani este designer si creatori de pantofi barbatesti. Încălţămintea sa este făcută din cele mai fine şi exotice piei: de crocodil, de struţ, de rechin şi de pisică de mare.

In functie de materialele folosite la o pereche de pantofi, pretul poate ajunge si la 2.500 $, informeaza adevarul.ro. Pasiunea lui a inceput in copilarie, cand isi vopsea adidasii in culori vii. Isi dorea sa iasa din anonimat si sa fie diferit de colegii sai. Asa se intampla ca pantofii creati de el sunt mov cardinal, verde praz, galben, albastru puternic.

Romanul care vinde pantofi de 2.500 $ perechea

Marian Nedelcu nu se astepta sa aiba propriul atelier de incaltaminte. Munca intensa i-a adus si magazine peste Ocean. El produce incaltamintea in Bucuresti, apoi o transporta peste hotare. Marian a pus bazele propriei afaceri în 2013, o afacere mică în care lucrează alături de el încă trei persoane şi în care a investit aproximativ 10.000 de lei.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Nov. 2018, 18:36 Life
Pe aceeași temă