Declarația neașteptată a Gabrielei Cristea cu privire la tatăl și fratele ei VIDEO

Publicat: 12 Nov. 2018, 09:51 Vedete

După cum a mai declarat, Gabriela Cristea nu are o relație strânsă cu tatăl ei, Eugeniu Cristea, acesta nevăzându-și nepoata nici măcar o dată.

La ‘Interviurile Viva’ Gabriela a spus cu amărăciune în suflet, însă împăcată cu situația, că tatăl ei, pe lângă faptul că nu și-a cunoscut nepoata, nici măcar n-a sunat-o când s-a lansat vestea că este însărcinată.

Cei doi s-au distanțat de mai mulți ani și nu au mai păstrat legătura. Însă s-a obișnuit cu situația iar Tavi Vlonda o susține necondiționat, astfel că are tot ce-și poate dori.

„Nu, nu m-am gândit la posibilitatea asta (n.r. – ca Victoria să-l cunoască pe tatăl Gabrielei Cristea). Nu m-am gândit. Nici tatăl meu și nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situația asta. Sunt împăcată cu mine și cu viața mea.

Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aș avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult și îmi văd fetele cât mai mari” a spus Gabriela Cristea la ‘Interviurile Viva’.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Nov. 2018, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă