Bătaie ca-n ringul MMA între două eleve din Bucureşti. Scenele halucinante, filmate de colegi VIDEO

Publicat: 04 Nov. 2019, 11:06 News

O adolescentă a fost bătută, trasă de păr şi umilită de alte două fete, în parcul de lîngă liceul Ion Creangă din Capitală.

Eleva este bătută de alte două fete şi umilintă în fața colegilor. Colegii, în loc să oprească scandalul, filmează şi încurajează la bătaia.

Una dintre agresoare o trage pe fată de păr şi îi spune celeilalte: „Treci şi dă în ea”.

Incidentul nefericit a avut loc în parcul din apropierea liceului.

Noi incidente violente la „Liceul Groazei”. Bătaie între fete

O elevă a uni liceu din Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost filmată în timp ce este bătută cu bestialitate de o colegă, chiar pe holul unității de învățământ.

Fata, elevă în a IX-a la Colegiul Andronic Motrescu, este pusă la pământ, lovită cu putere şi trasă de păr de o colegă de clasă.

Agresiunea a avut loc în joi după-amiază, într-una dintre pauze, chiar pe holul şcolii. Conflictul a plecat de la faptul că cele două s-ar fi jignit una pe cealaltă.

Imaginile șocante au fost filmate de un elev, cu telefonul mobil.

Nu este singurul conflict înregistrat la Colegiul din Rădăuți. Cu câteva zile în urmă, opt elevi ai aceluiaşi liceu au ajuns la spital, necesitând asistență medicală, după ce unul dintre colegii lor a pulverizat cu spray lacrimogen. Se pare că băieții au fost implicați într-o altercație, în sala de clasă, iar pentru a se apăra, unul dintre ei a scos din buzunar un astfel de spray, opt dintre elevii prezenți având nevoie de asistență medicală, informează romaniatv.net.

Publicat: 04 Nov. 2019, 11:06 News
Pe aceeași temă