Ultima oră! Incredibil ce s-a aflat despre Iulian, băiețelul de 8 ani din Constanța care a dispărut în urmă cu trei zile

Publicat: 04 Nov. 2019, 09:38 Ciao.ro
Ultima oră! Incredibil ce s-a aflat despre Iulian, băiețelul de 8 ani din Constanța care a dispărut în urmă cu trei zile

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său, după ce părinții săi s-au despărțit, în localitatea Pecineaga din județul Constanța. Sâmbătă, băiatul a ieșit la joacă la orele prânzului, apoi, după lăsarea intunericului a fost văzut de una dintre vecine.

De la anunțul dispariției copilului, peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului, însă, fără niciun rezultat.

Incredibil ce s-a aflat despre Iulian, băiețelul de 8 ani din Constanța

Bițică Iulian Alexandru a disparut!

O nouă ipoteză terifiantă a ieșit la iveală în urmă cu puțină vreme: copilul este posobil să fi căzut într-o hazna. Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutarea copilului, a scris, duminică seară, pe Facebook, că este posibil ca Iulian să fi căzut într-o hazna. ”Un localnic din Pecineaga a găsit rolele băiatului dispărut la marginea localității pe drumul care duce spre fermă I.A.S. La mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele, se află așa zisele ‘haznale’ care au o adâncime de peste 10 metri și sunt pline cu dejecții de la complexul de porci”, se arată în mesajul asociației.

Căutările băiatului în vârstă de opt ani, dispărut din localitatea Pecineaga au continuat și în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, dar fără succes. Pe lângă căutările fizice ale polițiștilor și jandarmilor, polițiștii de frontieră au adus la fața locului mașini cu sistem de termoviziune ale Gărzii de Coastă pentru a scana zonele învecinate.

Căutările continuă.

Publicat: 04 Nov. 2019, 09:38 Ciao.ro
Pe aceeași temă