Barbatul sfasiat de caini maidanezi langa gara din Timisoara va primi 100.000 de euro despaguburi! Ce i s-a intamplat i-a socat si pe politistii care au ajuns la fata locului!

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:37 Life

Dupa 5 ani de proces are de primit 100.000 de euro drept despagubire pentru saptamanile pe care le-a petrecut in spital.

Barbatul sfasiat de caini maidanezi in gara din Timisoara va primi 100.000 de euro. Barbatul in varsta de 54 de ani a fost la un pas de moarte dupa ce o haita de caini l-a atacat in anul 2013 pe un teren de langa gara din Timisoara.

Dupa mai multe saptamani de spitalizare barbatul si-a revenit si a dorit sa actioneze in judecata CFR – Timisoara si Primaria Timisoara. Procesul a durat mai bine de 5 ani dar intr-un final decizia a fost una favorabila pentru el. Barbatul din Jimbolia a cerut initial 250.000 de euro daune, dar instanta i-a aprobat plata de despagubiri in valoare de 100.000 de euro.

Bărbatul se îndrepta spre peron, mergând pe o potecă folosită de oameni, ca scurtătură, pentru a ajunge în gară de pe strada Dunărea. Bărbatul a fost scos din colţii câinilor de doi angajaţi ai CFR care au şi sunat la 112. Rănit grav, bărbatul a stat mai multe săptămâni în spital şi a rămas cu cicatrici pe mai multe zone ale corpului.

În cererea de chemare în judecată, bărbatul a arătat că „prin acţiunea câinilor, dar şi prin pasivitatea organelor abilitate şi neluarea măsurilor de protejare a persoanelor împotriva animalelor fără stăpân, prin care se aduce atingere integrităţii corporale şi sănătăţii, i s-a cauzat o infirmitate, având mari dificultăţi de auz, deplasându-se foarte greu şi nemaisimţindu-şi o mână”.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:37 Life
Pe aceeași temă