Barbatul care s-a iubit cu un gandac! Relatia lor a durat UN AN VIDEO

Publicat: 01 feb. 2019, 10:20 Autor: madalina m. Viral

Yuma Shinohara a avut o relatie de un an de zile cu un gandac.

Poate suna foarte straniu, ca cineva sa aiba sentimente pentru o insecta, la fel ca pentru o alta persoana. Insa, barbatul care s-a iubit cu un gandac a marturisit pentru el totul s-a petrecut foarte natural.

In varsta de 25 de ani, tanarul a avut fantezii despre cat de departe va ajunge relatia lui cu insecta. „Iubita” lui neobisnuita a ajuns sa primeasca numele de Lisa. Acesta a format alaturi de creatura cu multe picioare unul dintre cele mai bizare cupluri, din toate timpurile.

Timp de un an, barbatul originar din Japonia a prezentat necuvantatoarea prietenilor si apropiatilor. Spunea despre gandacul pe nume Lisa ca e iubirea vietii sale si recent a oferit chiar detalii despre viata lor intima.

Yuma Shinohara s-a indragostit de un gandac numit Lisa. Japonezul a mai marturisit ca iubita lui gandac a fost mai grozava decat orice femeie umana ar fi putut sa cunoasca. In timpul in care a format un cuplu cu vietuitoarea scarboasa, el a numit-o prima sa iubire.

Barbatul care s-a iubit cu un gandacInsa, relatia lor a fost una strict platonica. Pentru ca fizic nu putea sa intretina relatii sexuale cu Lisa, acesta a marturisit ca avea uneori ganduri obsesive despre cum s-ar consuma povestea lor de amor, printre asternuturi. Fie isi imagina ca este de dimensiunea insectelor, fie ca Lisa capata dimensiuni umane.

Totul a luat o intorsatura sumbra, in cazul tanarului care s-a iubit cu un gandac, atunci cand Lisa a murit. Yuma este un entomofagist convins, ceea ce inseamna ca practica in mod frecvent consumul de insecte, ca o alternativa la carne, din motive ecologice.

Intr-un interviu acordat recent, barbatul a povestit ca a cumparat-o pe Lisa, un gandac african ce fusese crescut intr-o ferma, si a crezut ca poate comunica cu insecta. A mai fost de parere ca, odata ce a murit, a fost un gest natural sa consume vietuitoarea, in calitate de consumator inrait de insecte preparate. „Am facut-o cu mare respect”, a declarat tanarul care s-a iubit cu un gandac.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 01 feb. 2019, 10:20 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă