Baietelul de 3 ani a stat cateva minute sub apa, intr-un jacuzzi. Mama lui se droga si consuma alcool chiar langa copil. VIDEO socant

Publicat: 30 Mar. 2019, 17:28 Viral

Copilul de doar cativa anisori a petrecut cateva minute sub apa si aproape si-a pierdut viata.

Momentul socant a fost inregistrat cu ajutorul camerelor de luat vederi. In filmuletul care a ajuns viral pe retelele sociale se poate vedea un baietel de 3 ani care dispare sub apa, intr-un jacuzzi. Copilul a stat cateva minute sub apa, in timp ce mama lui ar fi consumat alcool si droguri.

Baietelul mai poate fi vazut cum danseaza alaturi de fratele sau geaman, la Ocean Edge Resort, din Perry, in Daytona Beach, din Florida. Clipele socante in care nimeni n-a observat ca micutul este la un pas de moarte au strans foarte multe vizualizari. Ulterior s-au sesizat si autoritatile americane, iar femeia ar putea fi retinuta.

Copilul este rapid coplesit de faptul ca apa este foarte adanca si nu se mai poate mentine la suprafata. La un moment dat, el dispare complet sub apa, iar celalalt copil prezint ramane langa el. S-ar parea ca micutul a petrecut doua minute in care nu a respirat.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Mar. 2019, 17:28 Viral
Pe aceeași temă