Totul despre fiica „secreta” a Zinei Dumitrescu. Secretele ies la suprafata

Publicat: 30 Mar. 2019, 15:35 Vedete

Zina Dumitrescu s-a stins din viata insa aspecte mai putin cunoscute despre viata ei incep sa iasa la suprafata.

Fiica „ascunsa” a Zinei Dumitrescu este copilul natural al celui de-al treilea ei sot, Constantin Dumitrescu, care a decedat in 2009, fiind si marea ei iubire.

Neny Melek (mama regretatului model Melek Amet) a fost extrem de apropiata de Zina in perioada celei de-a treia casnicii a creatoarei de moda.

Totul despre fiica „secreta” a Zinei Dumitrescu

Totul despre fiica

„Zina a spus mereu că are un băiat și o fată și a ținut mult la Cleo. Dom’ profesor, fostul soț al Zinei, era un om foarte sociabil și s-a înțeles foarte bine cu toată lumea”, spus Neny Melek cu cativa ani in urma.

Momente socante au venit in urma cu 10 ani, la moartea celui de-al treile sot, cand prima sotie a acuzat-o pe mama Zina, spunand ca ea este de vina pentru esecul familiei sale

„A fost amanta soțului meu câțiva ani iar când am prins-o cu Costin, am bătut-o. Zinei nu i-a păsat că bărbatul era căsătorit de 21 de ani și avea copil”, a spus aceasta, potrivit WOWbiz.ro.

Dupa ce Costin Dumitrescu s-a stins din viata, s-a scris ca Zina si Cleo s-au „batut” pe averea acestuia, care consta din doua masini si un apartament, insa lucrurile au fost exagerate in acea vreme.

Catalin Negreanu, mostenitor unic al averii Zinei Dumitrescu

Singurul mostenitor legal dupa moartea mamei Zina este fiul ei, Catalin. Insa Ion Casian, directorul azilului unde fosta creatoare de moda si-a petrecut ultimii ani, spune ca fiul ei si-a pierdut statutul de mostenitor atunci cand nu i-a mai platit mamei cazarea si tratamentul.

Zina Dumitrescu si-a dorit sa moara

  • Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali.
  • Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!, Ioan Casian.

Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida

  • Ultimul mariaj a fost iubirea vietii sale. Zina Dumitrescu s-a casatorit cu profesorul universitar Costin Dumitrescu. Se cunoscusera la o petrecere de Revelion si s-au indragostit. S-au casatorit si au avut un mariaj de 22 de ani. Sotul creatoarei a murit in 2009.
  • Este anul fatidic in care sanatatea Zinei Dumitrescu a inceput sa se deterioreze. La cateva zile de la moartea lui Costin Dumitrescu, Zina primeste o noua lovitura. Primul ei sot a murit la 3 zile dupa ce a murit al treilea sot. Presiunea si tristetea si-au pus amprenta asupra ei.

Catalin Botezatu, devastat

  • „Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian).
  • Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu citat de spynews.ro.
Publicat: 30 Mar. 2019, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă