Aurelian Preda va scoate o carte, la 3 ani de la moartea lui. Dezvaluirile promit a fi SOCANTE!

Publicat: 20 May. 2019, 19:13 News 3

La aproape 3 ani de la moartea cantaretului de muzica populara, o informatie socanta a fost facuta publica. In luna septembrie 2019, cartea lui va aparea.

Aurelian Preda va scoate o carte, la 3 ani de la moartea lui. Evident, nu el, ci cei dragi care i-au facut aceasta promisiune solemna. Cantaretul de muzica populara ar fi lasat in urma lui un manuscris, dar cu instructiuni. Cartea urmeaza sa fie publicata la fix 3 ani de la moartea lui.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, in Viena, Austria. Conform wowbiz.ro, in manuscris sunt redate informatii despre mai multi cantareti de muzica populara din Romania. Manuscrisul lui Aurelian Preda a fost subiect de discutie in cadrul documentarului Testament, produs de Etno TV.

Aurelian Preda va scoate o carte in 2019

Cornelia Duță, producătoarea emisiunii ”Destine celebre”, prezentata de Aurelian Preda, e unul dintre puținii care știu de existența cartii. Aceasta sustine ca manuscrisul conține ”adevăruri șocante”. Mariana Ionescu Căpitănescu a aflat si ea de carte, tot de la regretatul artist. EXCLUSIV. Ce se întâmplă la mormântul lui Aurelian Preda! Părintele Efrem, de la Mănăstirea Dervent, este ”vinovat”

”Cora, în cartea asta, care va apărea la fix 3 ani după ce eu voi muri, va conține lucruri de care lumea va fi șocată”, i-ar fi spus Aurelian Preda producătoarei sale. EXCLUSIV. Fiica lui Aurelian Preda il da in judecata pe Nicusor Iordan pentru abuz sexual! Tanara s-a confesat Silvanei Riciu

”O carte care va răsturna lumea muzicii populare românești. Așa mi-a spus”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Etno TV. Cartea ar viza nume grele din cantaretii populari ai tarii noastre. Fata lui Aurelian Preda este in doliu: „Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

Publicat: 20 May. 2019, 19:13 News 3
Pe aceeași temă