Fiica lui Aurelian Preda trece prin momente grele. O persoană dragă i-a murit

Publicat: 01 mai 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa Preda, trece prin momente grele, după ce o persoană dragă i-a murit în Săptămâna Mare. Este vorba despre doamna Elena, femeia care a avut grijă de ea. Pe rețelele de socializare, Anamaria a scris un mesaj.

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, traversează acum momente grele, după ce o persoană dragă a murit. La cinci ani distanță de la pierderea tatălui ei, artista se confruntă, din nou, cu emoții negative, după ce doamna Elena, cea care a avut grijă de ea atâția ani, s-a stins din viață. Pe rețelele de socializare, fiica artistului a scris un mesaj în dreptul unei fotografii în care apare alături de tatăl ei și de doamna Elena, și ea la rândul ei cântăreață.

„Sufletele bune pleacă pe rând… Doamna Elena, ați fost un om minunat! Vă mulțumesc pentru toată susținerea oferită atât mie, cât și tatălui meu! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Anamaria Rosa Preda.

Sufletele bune pleacă pe rand…
Doamna Elena ați fost un om minunat! Vă mulțumesc pentru toată susținerea oferită atât mie cat și tatălui meu!
Dumnezeu să vă odihnească în pace! ???

Posted by Anamaria Rosa Preda on Thursday, April 29, 2021

Fiica regretatului Aurelian Preda a încercat să se sinucidă

Anamaria Rosa Preda avea doar 16 ani când tatăl său a murit. În acel moment tânăra a căzut într-o depresie gravă, ba mai mult s-a confruntat și cu atacurile de panică. Mama sa a încercat să o sprijine în tot acest timp, ba chiar a mers cu ea la foarte mulți medici renumiți care să o trateze, însă tânăra spune că doar rugăciunile au reușit să-i fie tratament și să o liniștească.

”Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău. Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutatile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reusit sa trec peste ele cu brio.

Am avut un moment de depresie indelungat. Putini stiu ca dupa moartea tatalui meu au inceput atacurile de panica, inclusiv tatal meu le avea. Sunt nedescris de grele si de urate. Am incercat sa ma tratez, am mers la psiholog, am ajuns chiar si la psihiatru. Dar din treaba asta cred ca doar rugaciunea m-a scos”, a spus  Anamaria Preda.

De altfel, Anamaria Preda a mărturisit că depresia a făcut-o să nu își mai dorească să trăiască și de trei ori a încercat să se sinucidă.

”Desi sunt o persoana foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatalui meu, si două de curand. Dar sunt foarte credincioasa si n-am putut sa fac acest pas. Poate l-am facut la disperare, poate lumea nu intelege …

dar in momentele acelea de disperare si pentru ca s-au acumulat foarte multe lucruri in viata mea. Da, era s-o fac de trei ori si nu e normal pentru ca viata e frumoasa si trebuie s-o traim din plin. Asa ca, daca aveti ganduri de sinucidere, daca aveti depresie, anxietate, atacuri de panica, nu va lasati batuti, cautati cel mai mic lucru de care sa va , bucurati”a marturisit Anamaria Preda.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 01 mai 2021, 09:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă