Monica Gabor vrea un copil cu Mr. Pink! Satena e disperata ca nu ramane gravida! De ce

Publicat: 20 mai 2019, 17:13 Autor: D. C. Vedete

Traieste in lux, in America, unde si-a format o noua familie. Locuieste cu iubitul ei milionar, chiez de origine, care mai are un baietel din alta relatie.

Monica Gabor vrea un copil cu Mr. Pink. Satena este disperata deoarece incearca de mult timp. Conform wowbiz.ro, o prietena de-a fostei doamne Columbeanu sustine ca Monica Gabor incearca in disperare. Ambii isi doresc o familie a lor si par sa lucreze intens la conceperea unui copil.

In plus, Monica Gabor si Mr. Pink si-ar dori sa se casatoreasca. Nu acum, dar in viitorul apropiat. Cei doi locuiesc impreuna de multi ani, in vila afaceristului chinez din America. In plus, fiecare are cate un copil din casniciile anterioare si cei doi, frate si sora, se inteleg de minune. Monica Gabor se reprofileaza, intra in afaceri cu canabis

Monica Gabor vrea un copil cu Mr. Pink

”Monica Gabor este fericită, nu îi lipsește nimic. Un singur lucru însă nu a reușit, spre nefericirea ei și a lui Mr. Pink. Mai exact, de ceva timp, amândoi își doresc să devină din nou părinți, e disperată să mai facă un copil. Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie.

Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, a spus o sursă apropiată de Monica Gabor. Ramona Gabor arunca bomba! Vestea care va zgudui showbizul!

Publicat: 20 mai 2019, 17:13 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă