Ce avea Anca Pop in bagaj. Sora ei RUPE tacerea, abia acum. Cantareata a murit inecata in Dunare

Publicat: 20 May. 2019, 16:02 Vedete

Au trecut 5 luni de cand artista a murit intr-un oribil accident, pe Dunare. A venit in Romania pentru a petrece timp alaturi de familie, dar si-a gasit moartea.

Ce avea Anca Pop in bagaj, in momentul in care masina ei a plonjat in Dunare, a iesit la suprafata. Politistii din zona unde cantareata a avut accidentul oribil, in urma cu 5 luni, au gasit obiecte care au iesit din apa. Acestia le-au colectat pe toate si le-au predat familiei artistei.

Sora cantaretei a condus propria sa ancheta, dupa moartea Ancai Pop. Aceasta a scos din Dunare doua geamantane cu haine pe care tanara le avea in masina in momentul in care a murit. In plus, politia i-a returnat portofelul si laptopul Ancai Pop.

Ce avea Anca Pop in bagaj

„Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactată de poliția din Sviniţa. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul. Am fost să le recuperez, după care am mers la Dunăre să mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apă, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după cinci luni de stat sub apă. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după cinci luni de zăpada, ploi și vânt, într-o apă curgătoare”, a povestit sora Ancăi Pop. Cum a murit Anca Pop. Unde se indrepta cu masina cantareata care a plonjat in Dunare

„Lucrurile le-am pescuit noi de pe fundul Dunării. Nici nu se vedeau pentru că apa este tulbure. Faptul că domnul polițist a găsit laptopul și portofelul, pe care mi l-a dat cu bani in el, m-a făcut să merg să mai caut, pentru că știam sigur că mai există lucruri. Geamantanul mov a fost ticsit cu haine împachetate frumos. Eu am intrat în apă cu un cârlig să trag ce simt de pe fundul apei. Am mai găsit încă un geamantan, despre care nu știam, acolo erau lucrurile ei pentru șederea la Moldova Nouă”, a completat Tina Pop, conform click.ro. 

Anca Pop a murit in decembrie 2018

Anca Pop a murit in luna decembrie 2018. Artista a plonjat cu masina in Dunare. Tina Pop, sora artistei, este cea care a sesizat disparitia cantaretei. Ea a alertat politia. Anca Pop si-a prevestit moartea?! Poza pe care o tinea in telefon e SOCANTA

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.  Imagini dure de la locul accidentului unde a murit Anca Popa! Cum o cauta disperati scafandrii in apa inghetata!

Publicat: 20 May. 2019, 16:02 Vedete
Pe aceeași temă