Monica Gabor este insarcinata cu Mr. Pink? Ce a dat-o de gol

Publicat: 05 ian. 2019, 12:20 Autor: Simona Vedete

Monica Gabor duce o viata de poveste in Malibu, insa lucrurile par sa se indrepte intr-o directie si mai buna pentru aceasta.

Se pare ca Monica Gabor ar fi insarcinata iar fanii au luat-o razna la auzul acestei vesti. Acestia sunt convinsi ca vedeta este insarcinata si ca urmeaza sa aiba un baietel.

Totul a pornit de la o fotografie in care apare alaturi de fiica eu, Irina Columbeanu, iar in mana are o placheta in forma de carucior pentru bebelusi, pe care scrie „Baby Boy” („Baietel”).

Dupa cum era de asteptat, fanii au sarit cu felicitarile: „Felicitaaaaari❤️❤️❤️????cred ca ar trebui sa îl cheme…Mike sau Ethan nu știu sarcina usoara”, „Felicitari,Moni! Sarcina usoara si nastere usoara!❤”, „Felicitari! Sa fiți sănătoși și Fericiți.????”.

Monica Gabor este insarcinata cu Mr. Pink

Monica Gabor este insarcinata cu Mr. Pink

Monica insa nu a facut niciun comentariu pe aceasta tema, nu a confirmat insa nici nu a negat sarcina. Este posibil ca aceasta sa fi fost la un botez, sau poate a profitat de moment pentru a face anuntul.

Monica Gabor este stabilita de multi ani in America, unde traieste o viata de poveste alaturi de Mr. Pink. Putem spune ca este si o mama adoptiva, pentru ca are grija si de baietelul lui Mr. Pink, cu care se intelege extrem de bine.

Chiar si Irina Columbeanu, atunci cand vine in vizita, se simte in largul ei ci chiar i-ar zice „daddy” lui Mr. Pink, chiar daca Monica nu i-ar fi cerut asta niciodata.

Publicat: 05 ian. 2019, 12:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă