Au transformat un Bentley de peste 100.000 de euro intr-un TANC! E una dintre cele mai luxoase limuzine iar ei i-au pus senile! VIDEO

Publicat: 13 mai 2019, 13:02 Autor: D. C. Viral

Multi viseaza sa aiba o asemenea masina iar ei au mutilat-o si si-au batut joc de ea transformand-o in tanc.

Au transformat un Bentley de peste 100.000 de euro intr-un tanc cu senile! Un grup de baieti cu bani din Rusia au transformat pentru prima data in istorie un Bentley intr-un tanc dupa ce i-au scos rotile si l-au customizat ca sa poata merge cu senile.

Masina de peste 100.000 de euro a devenit un adevarat Frankenstein al automobilelor si arata absolut incredibil. Peste 3 milioane de pasionati de masini s-au uitat la clipul de pe Youtube cu transformarea limuzinei de lux.

Au transformat un Bentley de peste 100.000 de euro intr-un tanc cu senile!

Soferul face o demonstratie a calitatilor masinii hibrid si reuseste sa parcurga un traseu accidentat cu foarte mare viteza. Masina nu mai are luneta si nici usi, dar motoul a ramas in continuare nemodificat iar puterea lui pune in miscare fara probleme masina cu tot cu senilele uriase.

In timpul testelor senilele de cauciuc au mai sarit in timpul unor manevre bruste, dar producatorii „tancului Bentley” sunt convinsi ca vor rezolva problema asta in cel mai scurt timp.

Este impresionant totusi cat de rapid poate sa se deplaseze masina vizibil ingreunata cu noul sistem de rulare. Mii de comentarii apreciau ca de-a dreptul dementiala inventia rusilor insa erau si o multime de barbati care deplangeau modul in care si-au batut joc de un Bentley.

Producatorii Bentley-ului modificat spun ca nu au de gand sa-l vanda in niciun caz ci il vor folosi cel mai probabil pentru distractia lor si a altora care sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva. Acum asteapta sa vina iarna si sa vada cum se va comporta autoturismul lor si pe conditii de zapada.

Publicat: 13 mai 2019, 13:02 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă