Corina Caragea, mama pentru sora ei! Cat de frumoasa este Alexandra, la 28 de ani

Publicat: 13 May. 2019, 12:10 News 3

Prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV are o sora mai mica. Numele ei este Alexandra si este la fel de frumoasa ca sora ei mai mare, de la TV.

Corina Caragea e mama pentru sora ei. Prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV a marturisit ca mergea la sedinte cu parintii. Cele doua seamana foarte bine si au mostenit, de la parinti, frumuseti aparte si ochi superbi!

Corina Caragea, de 36 de ani, si Alexandra, de 28 de ani, sunt complet diferite. Cele doua surori seamana izbitor de mult si se inteleg la perfectie. Cu toate ca una este celebra, cealalta nu vrea sa apara in spatiul public.

Corina Caragea, mama pentru sora ei

Recent, Corina a marturisit ca a fost ca o mama pentru sora ei mai mica, Alexandra. Aceasta o ducea la diverse activitati de la scoala, extra-scolare si chiar la sedintele cu parintii. Pe scurt, Corina Caragea a exersat de mica rolul de mama.

„Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală, să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții. Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam, și ea la fel, voia, nu voia să mai aibă un părinte… Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Corina Caragea si Alexandra, certuri de la 14 ani

”Mă țineam după ea, îi luam din haine, ne certam, aveam 14-15 ani”, a dezvăluit Alexandra Caragea.

”Acum i le dau de bunăvoie!”, a completat vedeta PRO TV. Sfaturi de calatorie de la Corina Caragea. Ce are grija sa faca, inainte de fiecare vacanta

Ce job are Alexandra Caragea

„Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei”, spune Alexandra.

„Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spune Corina.

Corina Caragea a salvat doua vieti intr-o zi! Detalii despre fapta ei: „Nu dureaza mult!” VIDEO

Publicat: 13 May. 2019, 12:10 News 3
Pe aceeași temă