Cel mai ciudat record mondial! Tipul asta tasteaza extrem de rapid cu nasul pe tastatura o intreaga fraza in 40 de secunde! VIDEO

Publicat: 13 May. 2019, 11:49 Viral
Cel mai ciudat record mondial! Tipul asta tasteaza extrem de rapid cu nasul pe tastatura o intreaga fraza in 40 de secunde! VIDEO

Barbatul din imagini are o tehnica desavarsita prin care reuseste sa tasteze rapid si fara greseli folosindu-si nasul.

Tipul asta tasteaza extrem de rapid cu nasul pe tastatura o intreaga fraza! Barbatul asta din India tocmai a stabilit un record mondial la ceva ce nu s-ar fi gandit nimeni prea usor. Ne-a aratat tuturor cat de rapid poate sa tasteze cu nasul.

Desi are ambele maini si poate tasta fara probleme si cu degetele, Davinder Singh a vrut sa le arate tuturor celor care nu au brate ca pot folosi destul de usor un calculator si ca faptul ca nu au degete nu trebuie sa le stea in cale.

Tipul asta tasteaza extrem de rapid cu nasul

David a tastat 103 caractere, ceea ce inseamna o fraza destul de lunga in mai putin de 1 minut, mai exact in fix 40,19 secunde. Ceea ce este de-a dreptul si mai ciudat este faptul ca exsita deja altcineva care detinea acest record pentru 43,85 de secunde.

In imagini se poate vedea cum barbatul tasteaza foarte repede o intreaga fraza fara sa ridice capul de pe tastatura. Tot secretul lui pare sa fie la miscarea din gat cu care reuseste sa isi miste capul foarte repede si sa si apese tastele.

Cel mai probabil recordul lui nu-i va aduce nici faima si nici bani in plus, dar cu siguranta ii vor inspira pe multi sa isi depaseasca limitele. Davinder sper sa-i inspire pe cei care nu au brate sa continue sa lupte si sa invete sa foloseasca un calculator fara maini.

Publicat: 13 May. 2019, 11:49 Viral
Pe aceeași temă