Asasinul jurnalistei Viktoria Marinova ar fi ROMAN

Publicat: 09 Oct. 2018, 17:03 Life

Potrivit presei bulgare, se pare ca un cetatean roman ar fi pricipalul suspect in cazul asasinatului jurnalistei bulgare de investigatii Viktoria Marinova.

Primul suspect a fost un cetatean moldovean, care avea pasaport romanesc. Acesta a fost retinut la Ruse, locul unde s-a petrecut crima. Pentru ca nu si-a putut justifica prezenta in aria respectiva, a fost nevoie sa fie dus la sectia de politie si verificat.

Dupa ce a fost audiat ore in sir, acesta a fost eliberat pentru ca nu erau suficiente dovezi impotriva lui. Potrivit informatiilor Digi24, un al doilea suspect este audiat la aceasta ora.

Asasinul jurnalistei bulgare de investigaţii Viktoria Marinova ar fi cetăţean român, potrivit presei bulgare. Informația apare și în presa din Republica Moldova care relatează că autoritățile bulgare ar fi reușit să prindă un suspect.

Acesta ar fi cetățean român fie de origine moldovenească, fie ucraineană, nu se știe clar, depinde de sursa informației. Suspectul ar fi interogat în prezent de autoritățile bulgare, conform Digi24.

Asasinul jurnalistei Viktoria Marinova ar fi ROMAN

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Oct. 2018, 17:03 Life
Pe aceeași temă