Mihai Bobonete va avea o noua emisiune la Pro TV! Nici nu banuiesti ce va face in noul format! Supertare!

Publicat: 09 oct. 2018, 15:31 Autor: D. C. News 3
Mihai Bobonete va avea o noua emisiune la Pro TV! Nici nu banuiesti ce va face in noul format! Supertare!

Bobita a facut istorie in Las Fierbinti, apoi a cam dat-o in bara cu “Jocuri de Celebritate” iar acum Pro Tv-ul este pe cale sa-i ofere o noua sansa.

Mihai Bobonete va avea o noua emisiune la Pro TV! Cum se cheama emisiunea? Pro Tv este pe cale sa lanseze o noua emisiune in care principala vedeta va fi Bobita din Las Fierbinti. Emisiunea este una “muzicala” doar ca putin diferita decat te-ai fi asteptat.

Pro TV pregătește un nou format de emisiune: Falsez pentru tine. Nu e o greșeală. E vorba de un show de voci după formatul “I can see your voice”. Alături de el vor fi patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează.

În fiecare ediție Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte.

Mihai Bobonete va avea o noua emisiune la Pro TV! Cum se cheama emisiunea?

În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final. Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau un falsor?

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet între concurentul finalist și cântărețul celebru. Concurentul afon care reușește să-i păcălească pe invitat și consilieri că are voce și ajunge în finală pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei. Dacă finalistul este un bun cântăreț, HaHaHa Production îi va produce primul single.

Publicat: 09 oct. 2018, 15:31 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă