Premierul Bulgariei, Boyko Borisov, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte oficialul

Publicat: 26 oct. 2020, 08:30 Autor: Elena Arhiva
Premierul Bulgariei,  Boyko Borisov, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte oficialul

Premierul Bulgariei, Boyko Borisov, a confirmat că a fost confirmat pozitiv la infecţia cu COVID-19 şi că starea sa de sănătate nu este una bună.

Într-o postare pe Facebook, şeful guvernului bulgar a precizat că a făcut anterior două teste PCR cu rezultat negativ, însă dumincă a fost testat pozitiv.

„Am o stare generală rea, momentan sunt la dispoziția medicilor, stau la domiciliu”, a adăugat politicianul în vârstă de 61 de ani, menţionând că a pus la dispoziţia responsabililor sanitari „toate contactele”.

Borisov s-a declarat încrezător că va reuşi să învingă boala şi să se recupereze. Premierul bulgar a intrat în carantină după ce a intrat în contact cu un ministru diagnosticat cu COVID-19, scrie antena 3.ro.

Deși ar fi putut ieși din carantină sâmbătă, după două teste negatie, premierul a amânat momentul, iar duminică, la treilea test, a fost confirmat pozitiv.

Publicat: 26 oct. 2020, 08:30 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×