Anchetatorii, socati dupa ultima descoperire dupa scanarea curtii lui Dinca. Este cel mai infiorator scenariu de pana acum

Publicat: 24 Aug. 2019, 12:09 Life

S-au descoperit noi probe in cazul de la Caracal unde Gheorghe Dinca ar fi ucis doua adolescente.

Anchetatorii, socati dupa ultima descoperire. Anchetatorii cauta de zor noi probe in curtea si casa lui Gheorghe Dinca, cel care a rapit doua adolescente si pe care le-a ucis, dupa cum a marturisit in urma cu scurt timp.

Descoperirile socante continua in cazul de la Caracal. Mai nou, anchetatorii au descoperit cenusa intr-una dintre cele 37 de gropi din curtea suspectului, unde oamenii legii au sapat dupa ce un scanner le-a aratat ca acolo este ceva ascuns.

Anchetatorii, socati dupa ultima descoperire

Noi imagini din ancheta de la Caracal

Astfel ca legistii vor analiza noile probe, ca sa vada daca cenusa gasita este de natura umana. Acum cateva zile, un numar de 65 de anchetatori detasati la Caracal au gasit multe oase, cele mai multe fiins de provenienta animala in zecile de gropi identificate.

Gheorghe Dinca si-a sunat fiul din inchisoare, dupa ce acesta a rupt legaturile cu el

Unele dintre fragmentele osoase le-au atras atentia criminalistilor, astfel ca acestea au fost trimise la analize. Incepand cu saptamana urmatoare, cautarile se vor axa pe interiorul locuintei lui Dinca, unde vor scana peretii pentru a vedea daca barbatul a ascuns ceva in spatele lor.

In urma cu cateva zile, INML a comunicat ca au fost reluate analizele genetice si antropologice dar si restul probelor pe care specialistii le-au pus la dispozitie.

Publicat: 24 Aug. 2019, 12:09 Life
Pe aceeași temă