Gheorghe Dinca si-a sunat fiul din inchisoare, dupa ce acesta a rupt legaturile cu el

Publicat: 24 Aug. 2019, 10:47 Life

Ionut Dinca este singurul membru al familiei care, pana acum, nu a fost audiat de DIICOT Bucuresti.

Gheorghe Dinca si-a sunat fiul din inchisoare. Ionut Dinca a fost cel care a fost apelat de criminalul de la Caracal din inchisoare, tinand cont ca tanarul a rupt legatura cu el.

In plus, Ionut este singurul care nu a fost chemat la audieri la DIICOT Bucuresti. Acesta are 37 de ani si este absolvent al Liceului Agricol din Caracal si a Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

Gheorghe Dinca si-a sunat fiul din inchisoare

Apar public noi declarații cutemurătoare pe care Gheorghe Dincă le-a făcut în fața procurorului.

De la varsta de 17 ani lucreaza in constructii, în Italia, insa n s-a desprins de Romania, ci isi construieste o casa in Covaci, un sat din comuna Sanandrei, la 12 kilometri de Timisoara.

„Ionuț nu prea vorbește”, spune un localnic, „dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin pentru Libertatea.

Alexandru Cumpănașu, plângere penală împotriva INML pe baza raportului de la MS

Acesta a declarat, vineri, în fața Poliției Caracal că luni va depune plângere la Parchetul General împotriva INML, după ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

„Am condamnat raportul de la INML și voi depune plângere penală luni. Ce au vrut să spună prin comunicatul acela? Iar mergem pe texte de Petre Ispirescu, pe care le interpretăm cu toții aici? Ce au vrut să spună cu reluarea expertizelor? Eu nu am înțeles nimic.

În cazul INML, plângere penală luni la Parchetul General, de asta vă asigur, pe baza raportului pe care l-am primit de la Ministerul Sănătății, iar în ceea ce privește DIICOT încep să am dubii extrem de mari că acolo se mai dorește aflarea adevărului și nu rezolvarea cazului așa, de îndată, pe niște prezumții pe care au plecat de la început procurorii când au spus că fetele sunt moarte. Asta este convingerea mea”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o în casa sa din Caracal.

Publicat: 24 Aug. 2019, 10:47 Life
Pe aceeași temă