Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV cu emisiunea fenomen incepand de luna viitoare!

Publicat: 23 Aug. 2019, 14:43 Vedete

Visuri la cheie incepe in mai putin de 2 saptamani si telespectatorii vor fi uimiti sa-l revada pe Dragos Bucur intors la carma emisiunii.

Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV Pro Tv tocmai a facut anuntul oficial. Visuri la cheie va debuta cu un nou sezon la inceputul lunii septembrie.

Dragos Bucur revine la Pro Tv dupa o perioada in care a stat departe de micul ecran si a decis sa se dedice mai mult familiei si carierei sale de actor. A calatorit impreuna cu Dana Nalbaru si cei 3 copii ai lor cu rulota prin Olanda, iar acum s-a intors din nou in tara si a decis sa reia proiectul care in sezoanele trecute a inregistrat audiente record. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur revine cu sezonul șase miercuri, 11 septembrie, de la ora 20:30, informează revista TVSatelit.

Sezonul trecut a fost prezentat de un alt actor, Corneliu Ulici, dar nu a mai avut acelasi succes in audiente ca sezoanele in care Dragos Bucur era cel care prezenta emisiunea. Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spuneau reprezentanții Pro TV în luna februarie.

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din: Alina Vîlcu – arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu – arhitect, Omid Ghannadi – arhitect și Valentin Ionașcu – arhitect, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Cand incepe Visuri la Cheie sezonul sase?! Dragos Bucur revine la Pro TV

Publicat: 23 Aug. 2019, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă