Femeia, batuta fara mila in plina strada de partenerul ei. Femeia nu se putea opri din plans

Publicat: 24 Aug. 2019, 09:49 Ciao.ro

Momentul socat s-a petrecut in fata Cazinoului din Constanta si a fost suprins de un turist.

Femeia, batuta fara mila in plina strada de partenerul ei. Un turist care se plimba in zona Cazinoului din Constanta a ramas stupefiat de ce a vazut.

Acesta facea poze in imprejurimi iar la un moment dat a surprins in imagini o femeie care era vizibil agresata de partenerul ei. Cei doi se aflau pe treptele care urca spre Bulevardul Mamaia.

Femeia, batuta fara mila in plina strada

Femeia, batuta fara mila in plina strada

Scena s-au petrecut in dupa-amiaza zilei de miercuri, 21 august, in jurul orei 17:40. Cuplul fusese la mica plaja de la poalele Cazinoului si urca scarile spre bulevardul Elisabeta.

La un moment dat au inceput sa se certe puternic, femeia tipand si reprosandu-i partenerului ei ca se poarta urat cu ea din cauza unei alte femei.

Barbatul s-a enervat rapid si s-a oprit in fata ei, avand o atitudine agresiva si devenind amenintator. Oamenii care ii insoteau au pleca mai departe si i-au lasat singuri pentru a-si rezolva problema.

Feme a decis sa-l infrunte pe barbat, insa acesta s-a infuriat si i-a dat o palma puternica peste fata, apoi a strans-o de gat. In acel moment, un copil a trecut vizibil speriat pe langa cei doi. Imediat dupa, femeiea a fost auzita spunand „Asa ai ajuns, sa dai intr-o femeie?”, potrivit Adevarul.

Agresorul insa l-a ignorat si a continuat s-o injure incontinuu pe femeie, care era vizibil speriata si nu se putea opri din plans.

„Astfel de gesturi, de agresiuni, tind să devină normalitate. Dacă am lua atitudine, agresorii n-ar mai avea curaj să bată femei pe stradă”, a spus cel care a surprins imaginile.

Publicat: 24 Aug. 2019, 09:49 Ciao.ro
Pe aceeași temă