Alexandru Cumpănașu spune că Fifor este de acord cu înființarea Poliției Școlilor: „Urmează să vin cu un draft”

Publicat: 28 Aug. 2019, 17:35 Ciao.ro

Acesta a făcut o declarație în decursul zilei de azi care a surprins pe toată lumea.

Alexandru Cumpănașu spune că Fifor este de acord cu înființarea Poliției Școlilor. Propunerea sa de a fi înființată Poliția Școlilor în cadrul Jandarmeriei Române poate fi aprobată și urmează ca unchiul Alexandrei să revină cu un draft de proiect.

„Domnul ministru a fost, de principiu, de acord, urmează ca în zilele următoare să vin cu draft de proiect pe care l-am construit împreună cu colegii mei care se ocupă de ordine publică în Coaliție (Coaliția pentru Dezvoltarea României, n.r.).

Fifor este de acord cu înființarea Poliției Școlilor

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

Această poliție a școlilor înseamnă de fapt, câte un jandarm la fiecare unitate școlară de învățământ liceal, care să aibă și acces – să modificăm legea- în interiorul unității de învățământ, astfel încât elevii să se simtă în siguranță”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Declarațiile au fost lansate la ieșirea din Ministerul de Interne, unde unchiul Alexandrei a avut o discuție cu ministrul de Interne, Mihai Fifor.

„A rămas să vin cu proiectul și să discutăm, dar de principiu este de acord cu această instituție care să funcționeze în cadrul Jandarmeriei Române”, mai spune Cumpănașu.

S-a aflat cum a obtinut Alexandru Cumpanasu protectie de la Jandarmerie

MAI i-a oferit ca varianta Politia, insa a refuzat protectia de la Politie, pentru ca nu are incredere.

„Eu m-am adresat Parchetului General așa cum e procedura și am am depus plângere pentru amenințările pe care le-am primit de la unii anonomi, dar și din partea unor posibili apropiați ai lui Dincă.

Am făcut ce ar face orice om în situația mea, m-am adresat Parchetului care mi-a comunicat că ar fi bine să cer protecție de la MAI, pentru că MAI e singura instituție abilitată de lege să poată asigura protecția unor persoane civile.

Membrii familiei mele s-au simțit în pericol datorită acțiunilor mele de devoalare a rețelelor de clanuri mafiote din întreaga țară.

MAI-ul a decis să acorde această protecție propunându-mi ca variantă Poliția. Am refuzat această variantă și am comunicat-o ministrului de Interne și ulterior MAI a propus brigada specială a Jandarmeriei.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 28 Aug. 2019, 17:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă