Alexandru Cumpănașu, păzit de jandarmi: „Am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei”

Publicat: 27 Aug. 2019, 19:16 Ciao.ro
Alexandru Cumpănașu, păzit de jandarmi: „Am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei”

Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că a cerut Ministerului de Interne protecție.

Alexandru Cumpănașu, păzit de jandarmi. Acest lcuru se întâmplă deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, „clanurile mafiote” îl amenință pe el și pe familia sa, iar în urma discuțiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza.

„Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare.

Alexandru Cumpănașu, păzit de jandarmi

Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu

Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Potrivit unchiului Alexandrei, inițial s-a discutat ca agenți ai Poliției Române să îi asigure protecția însă „nu mai are încredere în instituție”.

„Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. (…) Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici”, mai spune Cumpănașu.

Alexandru Cumpanasu, revoltat dupa declaratiile procurorului-sef al DIICOT: „Este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face”

Acesta a mai subliniat că în cazul Alexandrei Măceșanu, ADN-ul a fost verificat 99% și că ancheta se aproprie de final.

„În cazul Alexandrei nu a dat nicio explicație. Doar a reamintit acel raport intermediar al INML. Care sunt elemente de probă care dovedesc că Alexandra a decedat? Din punctul meu de vedere să vii să arunci o asemenea aberație atâta timp cât nu ai tabloul complet, este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face șeful DIICOT. Ar fi trebuit să se abțină în a face predicții”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Publicat: 27 Aug. 2019, 19:16 Ciao.ro
Pe aceeași temă