Cosmin Stan revine la pupitrul stirilor Pro TV. Alaturi de el vor fi Lavinia Petrea si Andreea Marinescu

Publicat: 27 Aug. 2019, 18:04 General

Vesti bune pentru fanii lui Cosmin Stan, care in curand revine pe micul ecran.

Cosmin Stan revine la pupitrul stirilor Pro TV. Incepand din aceasta sambata, 31 august, Cosmin Stan va prezenta Stirile Pro TV, incepand cu ora 7:00.

Astfel ca la fiecare final de saptamana acesta va prezenta cele mai importante stiri alaturi de Lavinia Petrea si Andreea Marinescu, spre deliciul publicului.

Cosmin Stan revine la pupitrul stirilor Pro TV

Cosmin Stan revine la pupitrul stirilor Pro TV

„Revenirea la pupitrul Știrilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar și în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate.

Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în diminețile de weekend, știri esențiale care să-i ajute să înțeleagă și să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor.

Mă bucur enorm că voi împărți pupitrul de prezentare cu Andreea și Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez și cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărțit cu toții ani de zile, terenul la secția Eveniment. Și nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs dar cu și cu profesionalism”, a spus Cosmin Stan, potrivit Libertatea.

Astfel, Cosmin Stan este corespondent in echipa stirile Pro TV, obtinand anul trecut, alaturi de Paula Herlo si cameramanul Sergiu Matei, una din cele cea mai ravnite distinctii din televiziune – trofeul Emmy, la ”International Emmy Award News”, pentru reportajele realizate in campania „Tu stii ce mai face copilul tau?”.

Publicat: 27 Aug. 2019, 18:04 General
Pe aceeași temă