Monumental! Anchetatorii au gasit sute de fragmente de oseminte, majoritatea „posibil umane”. Au golit fosa septica si au secat fantana!

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:03 News

Ancheta mamut in cazul crimelor din Caral continua iar dosarul pare sa devina din ce in ce mai stufos si mai complicat cu fiecare zi care trece.

Anchetatorii au gasit sute de fragmente de oseminte „posibil umane”! La fix o luna de la inceperea anchetei procurorii au strans din „casa groazei” camioane intregi de probe si administreaza sute si chiar mii de obiecte care le-ar putea da indicii.

Este cea mai complexa ancheta de asasinat din istoria Romaniei dupa ce peste 60 de anchetatori au cercetat permanent proprietatea si la final au strans sapte camioane de probe ce urmeaza sa fie analizate si cercetate atent. Dupa ce timp de o saptamana anchetatorii au sapat in curtea criminalului 37 de gropi, acum urmeaza sa verifice fiecare centimetru patrat din toti peretii casei lui. Vor sa se asigure ca peretii proaspat tencuiti si pivinita nu ascund cumva urme ale altor crime pe care anchetatorii suspecteaza ca le-ar fi savarsit in ultimii ani. In curtea lui Gheorghe Dinca s-au sapat zeci de gropi pana la o adancime de 6 metri dupa ce detectorul performant a descoperit mai multe anomalii la nivelul solului.

Sute de fragmente de oseminte au fost descoperite ingropate in mai multe locuri din curtea de peste 3.000 de metri patrati a lui Gheorghe Dinca. Alte sute de oase au fost identificate ca fiind „posibil umane” si trimise la INML pentru verificari. Pentru comparatie, toate probele pe care procurorii le-au ridicat in dosarul Colectiv au reprezentat 5 camioane dar in cazul criminalului din Caracal probele au depasit deja 7 camioane.

 Anchetatorii au gasit sute de fragmente de oseminte „posibil umane”!

Ca să fie siguri că nu scapă nimic, anchetatorii au secat fântâna din curte și au golit fosa septică. Mașina cu care Dincă și-a răpit victimele a fost verificată. De aici au fost recoltate câteva zeci de fire de păr, dar și accesorii potrivite adolescentelor pe care însă familiile Luizei și Alexandrei nu le recunosc.

Ancheta mamut continua iar procurorii nu au publicat concluzii preliminare dar se asteapta ca informatiile sa devina publice in cel mai scurt timp dupa ce au fost audiate peste 30 de persoane.

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:03 News
Pe aceeași temă