Cori e pe moarte si doar un miracol o poate salva! Logodnicul ei are autism si lupta impreuna pentru a se casatori

Publicat: 28 Aug. 2019, 09:07 Life
Cori e pe moarte si doar un miracol o poate salva! Logodnicul ei are autism si lupta impreuna pentru a se casatori

O tanara de 26 ani isi doreste sa se marite cat mai repede, iar motivul este cat se poate de ingrijorator.

Cori e pe moarte. Cori McGuire, o tânără în vârstă de 26 ani, din Peebles, își dorește tare mult să se mărite până nu este prea târziu. Tânăra, îndrăgostită de Jamie Taylor, logodnicul ei de 17 ani, își dorește foarte mult să se vadă în rochia de mireasă, deoarece medicii nu i-au mai dat mult de trăit.

Cori e pe moarte

Cori e pe moarte

Verdictul medicilor? O malformație prin care ”spatele îi distruge plămânii”, apăsând peste organe. Cori McGuire este disperată să își facă amintiri alături de logodnicul ei, Jamie.

Conform Mirror, tânăra de 26 ani suferă de o condiție rară a scoliozei și își dorește ca din partea logodnicului ei înțelegere. Tânărul, Jamie Taylor, suferă de autism, iar tânăra se simte foarte bine în prezența lui.

Speră să strângă 10.000 de lire pentru nunta perfectă.

„Nu am o familie pe care să mă bazez. Mi-am petrecut aproape toată viața mea în spitale și în afara lor. Nu a fost niciodată ușor. Nu m-am dat bătută niciodată, iar ultimii ani au fost foarte grei pentru mine. Am un sistem imunitar scăzut. Mai am doar un plămân și jumătate. Sunt slăbită, fragilă și nu am energie. Medicii mi-au spus că nu sunt destul de puternică pentru o operație. Operația ar dura 14 ore și nici nu aș putea să rezist. Este prea periculos pentru mine. Spatele meu îmi distruge plămânii. Nu știu cât mai am de trăit”, a povestit tanara de 26 de ani.

Tânăra s-a născut cu achondroplazie, suferă, de asemenea, de boli pulmonare cronice, de afecțiuni ale coloanei vertebrale, de boli de inimă pulmonare și de apnee de somn.
Cei doi s-au întâlnit pe o platformă de dating în februarie 2018, iar tânărul a cerut-o la șase luni după ce s-au cunoscut. Ei speră să se căsătorească în curând.

Publicat: 28 Aug. 2019, 09:07 Life
Pe aceeași temă