VIDEO! Baiatul „extraterestru” traieste in India! Capul lui este incredibil de mare si ochii sunt dispusi aproape lateral!

Publicat: 21 Dec. 2018, 15:16 News 3

Pentru ca este foarte sarac baiatul nu a fost inca vazut de niciun medic specialist pentru a-i pune un diagnostic oficial.

Baiatul „extraterestru” traieste in India! Capul lui este incredibil de mare. Barbatul din India este considerat a fi singurul din lume care are aceasta problema. Capul lui este extrem de umflat iar ochii sunt dispusi lateral.

Anshu Kumar traieste in India dar oamenii din toata lumea i-au vazut fotografiile. Toti il considera o anomalie si se tem de el, dar foarte putini inteleg prin ce trece si cat de greu ii este sa traiasca aratand asa. Inca de la nastere el a suferit de boala care il face sa aiba un cap disproportionat de mare si sa arate inspaimantator.

Doctorii le-au spus parintilor lui ca nu au cum sa-l trateze pentru aceasta deformare a craniului sau. Pe langa aspectul sau Anshu mai are si problema deplasarii, nu poate merge normal si nu rezista sa stea mai mult de jumatate de ora in picioare.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Dec. 2018, 15:16 News 3
Pe aceeași temă