Polițista eroină. Alăptează copilul altei femei, după ce a văzut că medicii din spital nu-l hrănesc! „Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca.”

Publicat: 27 Aug. 2019, 16:21 Viral
Polițista eroină. Alăptează copilul altei femei, după ce a văzut că medicii din spital nu-l hrănesc! Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca.

Imaginea face inconjurul lumii si toata lumea care vede fotografia ramane profund impresionata de gestul cat se poate de uman al femeii.

Polițista eroină. Alăptează copilul altei femei, după ce medicii din spital nu-l hraneau! Viralul saptamanii vine din Argentina, acolo unde o politista a cucerit intregul internet dupa ce a alaptat un copil subnutrit care fusese adus de urgenta la spital.

Medicii n-au stiut ce sa-i faca copilului pentru ca aceasta se pare ca plangea de mai bine de 5 ore. Niciunul din parintii copilului nu erau alaturi de el si parea cel mai probabil abandonat de mai mult timp. Politista care facea parte din echipa care pazea spitalul nu a putut sa stea indiferenta si a simtit nevoia sa intervina pentru ca si ea este mama si a realizat imediat prin ce chinuri trece bietul bebelus.

Polițista eroină. Alăptează copilul altei femei

Politista Celeste Ayala a luat copilul in brate si a inceput sa-l alapteze exact ca pe copilul ei. Medicii au avertizat-o ca exista riscul sa se infecteze pentru ca starea de sanatate si de igiena a copilului erau foarte precare. Intreaga scena emotionanta s-a petrecut la spitalul Sor Maria Ludovica din Buenos Aires.

Momentul cand politista a renuntat la eticheta de agent de ordine si a devenit mama a fost atunci cand l-a vazut pe bebelus cum isi baga degetele in gura, semn ca ii era foarte foame. Personalul spitalului i s-a spus că micuțul este un pericol pentru ea, fiind nespălat și plin de microbi, dar ei un i-a păsat! Medicii nu i-au oferit deloc mancare bebelusului iar intr-un final ea a fost cea care l-a salvat.

„Am văzut că băiețelul era înfometat, își ducea mâinile la gură, le băga în gură, plângea și se mușca. Așa că am cerut voie să-l țin în brațe și să-l hrănesc. A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul când l-am văzut! Societatea ar trebui să fie mai sensibilă la asemenea probleme care afectează copiii. (…)”, a spus Ayala.

Politista a fost fotografiata in timp ce alapta bebelusul si imaginea a fost distribuita de o asistenta pe Facebook. A strans milioane de aprecieri si comentarii dupa ce a devenit cunoscuta in intreaga lume. Toata lumea o felicita pe femeie ca a actionat asa cum i-a dictat sufletul si nu a lasat copilul sa sufere.

Publicat: 27 Aug. 2019, 16:21 Viral
Pe aceeași temă