Andreea Marin, declaratie emotionanta despre relatia cu fiica ei, Violeta

Publicat: 27 Aug. 2019, 14:51 Vedete

Vedeta a vorbit despre relatia mama-fiica pe care o are cu Violeta, si cum aceasta i-a schimbat viata.

Andreea Marin, declaratie emotionanta despre relatia cu fiica ei. Cele doua au o relatie stransa si speciala, astfel ca Violeta o invata multe lucruri importante.

„Zana” a fost invitata in cadrul emisiunii „Star Matinal” unde a facut dezvaluiri speciale cu privire la fiica ei.

Andreea Marin, declaratie emotionanta

Fiica Andreea Marin

„Copiii noștri sunt ce mai importantă lecție de viață pe care noi o primim. Cred că în fiecare zi am ceva de învățat de la copilul meu. Uneori, prin candoarea lor, prin claritatea anumitor lucruri… noi nu o mai avem. Ne pierdem naturalețea. N-ar trebui să ne mai impunem atâtea limite. Copiii n-o fac, încă au aripi și zboară cu ele. (…).

Dacă vorbim de siguranță, cred că ar trebui să nu mai stăm la mâna a ceea ce ne oferă statul și ar trebui să încercăm să găsim căi, o asigurare de viață, de sănătate, să nu ne mai bazăm pe puțin pe care ni-l acoperă asigurările de la stat. Cred că e necesară prietenia, dar cred și că părintele trebuie să aibă o autoritate în fața copilului.

Copilul meu m-a învățat că trebuie să țin cont de părerile ei. M-a învățat sensibilitatea o dată în plus, este o sensibilitate de alt tip. M-a învățat că uneori sentimentele se exprimă altfel decât mi-aș fi închipuit eu.

Ceea ce facem noi ca părinți are un impact asupra vieții copiilor. Doar făcând anumite lucruri, am devenit un exemplu de urmat pentru ea. Mi-aș dori să fie sănătoasă și fericită. Deocamdată îmi seamănă foarte mult. Este deschisă către diverse orizonturi”, a spus Andreea Marin, potrivit Spynews.

Publicat: 27 Aug. 2019, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă