Coronavirusul face ravagii în Pro TV. După Neti Sandu, și Andreea Marinescu este pozitivă

Publicat: 23 nov. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Coronavirusul face ravagii în Pro TV. După Neti Sandu, și Andreea Marinescu este pozitivă

Coronavirusul a lovit în trustul Pro TV! La doar câteva zile după ce Neti Sandu a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, o altă colegă de-a ei, de pe tura știrilor de dimineață, anunță care are COVID. 

Andreea Marinescu, cea care prezintă buletinul de știri alături de Cosmin Stan sau de Mihai Dedu a fost confirmată pozitiv cu Sars-Cov 2.

Din fericire, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață se simte bine și ține legătura cu medicul de familie. „În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Neti Sandu a fost confirmată pozitiv

Săptămâna trecută, Neti Sandu (62 de ani), cea care aduce de ani de zile horoscopul la Pro TV, a anunțat că are COVID-19. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Sper ca toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV.

Publicat: 23 nov. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă