Ioana Ginghina si-a luat o scurta vacanta dupa divortul de Alexandru Papadopol

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:20 News 3

Toata lumea stie ca actrita a trecut printr-o perioada extrem de grea dupa divortul mediatizat de Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghina si-a luat o scurta vacanta. Vedeta nu vrea sa ramana cu ‘gustul’ amar al ultimelor luni, astfel ca dupa divortul de Alexandru Papadopol, tatal fetitei sale, a decis ca este momentul pentru o vacanta.

Actrita vrea sa-si incarce bateriile iar nimic nu ajuta mai bine ca o vacanta. Astfel ca se reculege dupa perioada dura pentru fiica sa, Ruxandra, fiind cea care a impulsionat-o sa mearga mai departe.

Ioana Ginghina si-a luat o scurta vacanta

Ioana Ginghina si-a luat o scurta vacanta

Dupa cum era de asteptat, si-a luat fiica in aceasta rapida vacanta, fiindca amandoua merita sa se relaxeze si sa uite ultimele luni grele din viata lor.

Astfel ca Ioana a postat o poza pe una din paginile ei de socializare, in care apare alaturi de Ruxandra,vazandu-se cu ochiul liber ca amandoua sunt relaxate si se simt bine.

„Vă pupăm! Stare de vacanță. Prietene. Să ne distrăm”, a scris vedeta pe social media, iar fanii nu au ezitat sa-i lase multe like-uri si comentarii pozitive.

Ioana Ginghina si-a luat o scurta vacanta

Ioana Ginghina a vorbit despre viata de dupa divort: „Acum sunt putin blocata in tot felul de frici”

„Nu este o prioritate pentru mine să-mi refac viața alături de cineva, acum. Prioritatea este fericirea Ruxandrei și vindecarea mea, ca femeie. Trebuie să mă redescopăr, să o regăsesc pe femeia Ioana, cea care își dorește să fie iubită, dorită și să ofere, la fel, multă iubire.

Acum sunt puțin blocată în tot felul de frici, de căutări, dar simt că nu mai e mult și revin. Nu am avut cum să evit acest subiect, pentru că cea care l-a deschis a fost chiar Ruxandra. Într-un fel, își dorește să mă vadă cu un iubit.

Chiar mă face să râd de foarte multe ori, când îi aud scenariile. Însă urmez întru totul sfatul psihologului pentru ca aceste lucruri să nu o afecteze în viitor”, a declarat Ioana Ginghina pentru revista VIVA!.

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:20 News 3
Pe aceeași temă