A tinut post negru 382 de zile ca sa poata slabi 120 de kilograme! Ce s-a intamplat cand a consumat un ou, dupa un an VIDEO

Publicat: 30 Apr. 2019, 12:54 Life

Barbatul care a tinut post negru reprezinta un caz medical disputat, de-a lungul anilor. Acesta era originar din Scotia si nu ar fi mancat absolut nimic timp de peste un an de zile.

Cel care ar fi tinut post negru 382 de zile isi dorea sa slabeasca foarte mult. A reprezentat unul dintre acele cazuri despre care multi spun ca pare mai mult desprins din filme, decat din realitate. Specialistii sunt de parere insa ca totul chiar s-a intamplat.

A fost vorba despre un barbat de 27 de ani care avea mari probleme de greutate. Isi dorea sa dea jos 120 de kilograme. Asa ca, ideea lui Angus Barbieri a fost sa tina post negru pentru mai bine de un an de zile. Acesta fusese diagnosticat chiar cu obezitate morbida. Este absolut incredibil ce s-a intamplat cand a consumat primul ou fiert, dupa perioada intensa de post.

Barbatul care a tinut post negru 382 de zile

Cazul medical este unul absolut fascinant pentru medici. Totul a fost consemnat in „Postgraduate Medical Journal” si dateaza din anul 1973, cand cel diagnosticat cu obezitate morbida a intrat in atentia medicilor din acea vreme.

A tinut post negru 382 de zile ca sa poata slabi 120 de kilograme

Scotianul de 27 de ani nu a mai mancat absolut nimic timp de 382 de zile. Este o provocare extrema, insa a supravietuit in mod miraculos! Nimeni nu s-ar fi asteptat, cu atat mai putin medicii de pe atunci, ca trucul de slabire al barbatului sa fie un real succes.

A reusit sa slabeasca de la 206 kilograme, cat cantarea cand si-a inceput postul extrem, si pana la 81 de kilograme. Mai mult, starea sa de sanatate a fost una buna cand a inceput iarasi sa manance. Specialistii de la Facultatea de Medicina a Universitatii Dundee l-au monitorizat pe barbat timp de 5 ani de zile, dupa ce a slabit. El a ramas la o greutate constanta, de 88 de kilograme, timp de 5 ani de zile.

Pentru a putea sa isi monitorizeze starea de sanatate, Angus a fost de cateva ori la spital, unde medicii i-au efectuat anumite teste. Cand a consumat prima masa normala, odata cu incheierea postului negru, barbatul a marturisit ca a uitat ce gust are mancarea. A savurat un ou fiert, alaturi de o felie de paine unsa cu unt. Imediat dupa aceasta prima masa, a remarcat ca se simte foarte plin.

Desi nu a consumat niciun aliment solid pe timpul postului sau extrem, medicii i-au prescris lui Angus suplimente pe baza de sodiu, potasiu si drojdie. Acestea sunt esentiale pentru ca organismul uman sa functioneze normal. Totodata, in anii ’70, barbatul din Scotia a intrat in Cartea Recordurilor pentru reusita sa corporala, noteaza descopera.ro.

Publicat: 30 Apr. 2019, 12:54 Life
Pe aceeași temă