A fost concediată pentru că este prea sexy! Cum arată femeie-pompier care a incendiat Instagramul cu pozele ei

Publicat: 31 Jan. 2020, 16:45 General

Presley Pritchard, în vârstă de 27 de ani, a dat în judecată Evergreen Fire Rescue (EFR) din Colorado, despre care susţine că a discriminat-o deoarece și-a pus poze provocatoare pe Instagram.

Tânăra a lucrat în companie trei ani şi era pompier şi paramedic. „Câţiva angajaţi bărbaţi din departament au poze cu ei în uniforme în faţa camioanelor şi a departamentului pe conturile lor de social media”, a spus femeia, care a adăugat că ei nu au păţit nimic.

Pritchard susţine că superiorii săi au spus că imaginile publicate de ea pe Instagram erau „prea provocatoare”. „Sunt un paramedic bun şi un pompier bun”, a declarat tânăra, pentru Vice.

Femeia are 84.900 de urmăritori pe Instagram şi se consideră „influencer”. Potrivit ei, EFR nu are o politică oficială în ceea ce priveşte reţelele de socializare.

Compania susţine, însă, că Pritchard a postat o imagine cu ea la un accident. Mai mult, imagini cu tânăra lângă facilităţi şi vehicule EFR ar fi fost imprimate pe tricouri şi vândute de fosta angajată.

Publicat: 31 Jan. 2020, 16:45 General
Tags:
Pe aceeași temă