Câte iubite a avut Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol pe juratul de la MasterChef

Publicat: 10 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Fanii săi abia aşteaptă să îl vadă în postura de jurat la MasterChef. Despre viața sa profesională se cunosc o mulțime de detalii, însă atunci când vine vorba despre cea amoroasă, chef-ul a fost extrem de discret. Totuși, dacă ar fi să vorbim despre femeile care au trecut prin viața lui înainte să o cunoască pe Doina Teodoru, se spune că acesta ar fi avut un palmares generos.

Una dintre cele mai discutate relaţii pe care le-ar fi avut Scărlătescu este cea cu Gina Pistol. De-a lungul timpului s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu, mai ales că erau văzuți mereu împreună. În vara anului 2018, bucătarul care la vremea respectivă era jurat la Chefi la cuţite, a cerut-o pe vedetă în căsătorie, alimentând astfel şi mai mult zvonurile. În final, totul s-a dovedit a fi o farsă.

N-a durat mult până când fostul concurent de la America Express a fost văzut sărutându-se cu o blondă, care ulterior a participat la celebra emisiune culinară Chefi la cuțite. Este vorba despre Maria Andria, o cântăreață în vârstă de 27 de ani, jumătate grecoaică, care a fost adesea invitată la emisiunile de divertisment de la Antena 1. Cu toate acestea, relația lui Scărlătescu cu solista a durat foarte puțin.

Cătălin Scărlătescu nu a fost niciodată singur

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu mărturisea că nu este singur, însă preferă relațiile deschise.

„Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa.

 Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa.. într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani”,a declarat Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu.

Tot în perioada în care nu o întâlnise încă pe Doina Teodoru, celebrul chef declara că este admirat de foarte mult femei, însă el era în căutare de o femeie deșteaptă și independentă.

„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.

Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…)Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”,  a mai spus Scărlătescu în urmă cu câțiva ani.

Ce spune Doina Teodoru despre relaţiile partenerului său

Actriţa şi bucătarul au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când și-au oficializat relația. Doina Teodoru făcea declarații despre povestea lor, chiar la show-ul culinar de la Antena 1, acolo unde a recunoscut că și ea l-a considerat un mare „crai” pe partenerul ei și i-a fost puțin teamă să aibă încredere în el.

„Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă.

A insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul.

 Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a spus Doina Teodoru.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×