Ce a spus fosta iubită a lui Fulgy despre comportamentul tânărului! ”Am intrat în baie, m-am încuiat, a spart uşa şi m-a dus…”

Publicat: 07 iun. 2021, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fosta iubită a lui Fulgy, băiatul Clejanilor, a făcut o serie de declarații în trecut despre comportamentul pe care îl avea tânărul la momentul respectiv. Aceasta povestea că ar fi fost chiar adresată de artist.

În ultima perioadă, Fulgy a reușit să creeze un „câmp de război” printre mai multe vedete și mai mulți artiști din țară, după ce a făcut declarații atât în emisiune, în direct la TV, cât și pe platformele de socializare. Fiul Clejanilor a creat o adevărată ”revoltă” în online, devenind chiar viral, totul pornind de la momentul în care a fost oprit de oamenii legii, pentru un control de rutină.

În urmă cu ceva vreme, fosta iubită a lui Fulgy a făcut o serie de declarații despre comportamentul pe care fiul Clejanilor l-ar fi avut față de aceasta, dar și în general. Tânăra mărturisea că Fulgy ar fi fost agresiv cu ea, ar fi luat-o cu forța la testul poligraf, iar de frică ea se închisese în baie. De asemenea, tânăra l-a acuzat de infidelitate.

”Datorită declaraţiei mincinoase dată de Fulgy, băiatul doamnei Viorica de la Clejani, se tot fac articole cu afirmaţii neadevărate. Şi adevărul e că m-a cerut de soţie, iar la câteva zile uitându-mă în telefonul lui am văzut că m-a înşelat, am fost abuzată fizic de acest băiat de aceea am pus punct relaţiei.

Mi-a spus câteva zile la rând să ne împăcăm nu am acceptat şi m-a amenițat spunându-mi că va face asta în presă cu scopul de a mă denigra. El acum se află în Spania însoţit de o altă domnişoară, în tot acest timp îmi tot scria mie să ne împăcăm, penibil!

Fosta iubită a lui Fulgy: ”Am intrat în baie, m-am încuiat, a spart uşa şi…”

Bărbaţii enumeraţi de acesta sunt bărbaţi cu care el a avut divergente în trecut. Aceştia fiindu-i superiori şi neavând ce să le facă a crezut că se „răzbună” făcând asta. Am avut o relaţie cu unul din cei enumeraţi înainte de a fi cu el, unii îmi sunt cunoştinţe, iar ceilalţi nici măcar nu-i cunoşteam.

Într-adevăr mi-a propus să fac acel test poligraf într-o dimineaţă, neacceptând a avut o reacţie foarte urâtă acasă. Am intrat în baie, m-am încuiat, a spart uşa şi m-a dus obligată fiind la acel test însoţiţi de tatăl său, nici dânsul nu l-a putut calma. Ajungând acolo nu s-a putut ţine testul fiindcă eram speriată de cele întâmplate acasă.

Fulgy, în prezent, are o problemă psihică datorită depresiei fiind diagnosticat şi cu tulburări de personalitate. Ia 3 pastile pe zi! Am conversaţiile cu el şi familia lui şi pot demonstra tot ceea ce am scris. Nu mi-am dorit să se ajungă la aşa ceva, dar văd că aceste aberaţii continuă să apară aşa că voi clarifica lucrurile”, spunea tânăra, arată CANCAN.

Fulgy a mărturisit cum a ajuns în situația de a consuma droguri în trecut

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o serie de declarații despre consumul de droguri, din trecut. Conform mărturisirilor sale, tânărul nu a consumat droguri în ziua când oamenii legii l-au oprit pentru un control de rutină. Ba mai mult decât atât, artistul a trecut printr-o perioadă de recuperare și nu mai are nicio legătură cu substanțele interzise.

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, se află acum în centrul atenției, după ce s-a scris despre el că ar fi consumat droguri în ziua în care oamenii legii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. În timpul emisiunii ”Xtra Night Show”, artistul a povestit despre perioada în care a consumat substanțe interzise, cum a ajuns într-un anumit anturaj și de ce a încercat aceste substanțe.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 19 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi în filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy la Antena Stars.

„Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat. Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 07 iun. 2021, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă