Ioana Filimon s-a casatorit cu interlopul turc?! Toti fanii ei o fac praf! “Îţi trebuie puţine lucruri ca să fii fericit!”

Publicat: 19 aug. 2019, 11:11 Autor: D. C. News 3

Dupa o relatie de doar cateva luni cu turcul cu care s-a iubit in trecut si Otilia Bilionera se pare ca Ioana Filimon s-a casatorit cu el.

Ioana Filimon s-a casatorit cu interlopul turc?! Toti fanii ei o fac praf! Fosta Miss Romania si-a gasit se pare marea dragoste in bratele lui Cengiz Şıklaroğlu, un personaj foarte indoielnic din Turcia despre care pana in Romania au ajuns doar lucruri negative.

Ioana Filimon a postat o fotografie cu Cengiz pe Instagram si a scris „my husband” la descriere si toata lumea a luat foc. Pe langa fanii ei care au felicitat-o si s-au bucurat sincer pentru casatoria ei de pe Instagram, au aparut si sute de „invidiosi” care o critica atat pe ea cat si pe el. Pe scurt povestea lor de dragoste a inceput dupa ce ea a iesit din emisiunea FERMA iar in urma cu un an el se iubita cu partenera ei din FERMA, Otilia Bilionera.

Ioana Filimon s-a casatorit cu interlopul turc?!

Ele ca doua prietene bune care impart orice se pare ca si l-au dat de la una la alta si pe turcul plin de bani care adora romancele. Plin de tatuaje, cu un cazier patat dupa ce in urma cu cativa ani a fost arestat si cu o pasiune pentru tigrii, pume si lei, Cengiz Şıklaroğlu este o combinatie intre Dan Blizerian si un interlop de cartier.

Relatia celor doi dureaza de mai bine de cateva luni si se pare ca Ioana nu a mai aparut deloc prin Romania pentru ca a stat mai mult prin Turcia alaturi de cel care urma sa-i devina sot. Sotul Ioanei Filimon este intitulat oficial afacerist dar contul lui de Instagram este plin de imagini demne de un interlop cu bani.

Muntele de om se pare ca ar ascunde si o drama imensa. În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul, care de curând a început o nouă poveste de iubire alături de sexoasa de la ”Fermă”, pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o renumită rețea de socializare și care sunt însoțite de mesaje de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

„Femeie cum stai cu asemenea golani? Doar pentru bani oare? Imputiti si rai sunt natiile astea. Ai intrat intr-o mare incurcatura sa te vedem cum mai iesi.” / „Daca va uitati la poza, se vede cum o domina omul :)) Nu prea e rasul ei, pe cand rasul lui e plin de sine.” / „Toti cocalarii de turci si genu ne iau femeile frumoase, ce fac banii astia in ziua de azi” au fost doar cateva dintre comentariile pe care Ioana a fost nevoita sa le citeasca imediat dupa ce a postat imaginea cu anuntul casatoriei sale.

 

Publicat: 19 aug. 2019, 11:11 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×