Obiectul letal de la Cernobil! Te omoara dupa o singura atingere. Ce spun specialistii VIDEO

Publicat: 13 iul. 2019, 18:04 Autor: madalina m. Life

Obiectul cu pricina ar fi atat de contaminat, incat poate ucide printr-o singura atingere.

Obiectul letal de la Cernobil este reprezentat de un excavator. Utilajul sta abandonat in zona de excludere de la Cernobil si poate fi vazut si in prezent. Ar fi atat de radioactiv, incat poate ucide un om perfect sanatos, la o singura atingere, sustin multi.

Masinaria a fost folosita chiar pentru a diminua efectele infricosatoare ale dezastrului nuclear, provocat de explozia reactorului de la Cernobil, in anul 1986. Desi au trecut cateva decenii de atunci, inca sunt foarte multe locuri interzise, prin imprejurimi, din pricina radiatiilor.

Obiectul letal de la Cernobil!

Excavatorul iradiat a fost observat de curand, intr-o padure din apropiere de Pripyat. In momentul de fata, este un oras fantoma, pentru ca absolut toti locuitorii si-au parasit casele, in urma dezastrului nuclear. Singurul copil nascut la Cernobil dupa infioratoarea explozie din 1986

Obiectul letal de la Cernobil!

Turistii care ajung in zona se mira de masinaria veche, care are potential sa ucida. Oamenii care viziteaza zona de excludere au gasit excavatorul si au facut mai multe fotografii sau filmulete, de-a lungul timpului. Printre cei care au transmis un semnal de alarma, legat de pericolul mortal al radiatiilor emise de utilaj a fost si un arheolog din Australia.

Specialistul pe nume Rob Maxwell a avertizat pe toata lumea, spunand ca masinaria ar fi „incredibil de radioactiva si periculoasa”. Expertul australian a mai explica si faptul ca in urma cu 33 de ani, excavatorul a fost folosit in mod intens si a intrat in contact direct cu diverse materiale radiactive. Instalatia de la Cernobil

Centrala nucleara se afla in vecinatatea orasului ucrainean Pripyat si a explodat in luna aprilie, din 1986. Pentru a marca aniversarea sumbra, HBO a lansat si un serial in acest sens, ce poarta denumirea tot de „Cernobil”. Pentru ca a reprezentat un urias succes, se estimeaza ca zona de excludere va fi vizitata de mai multi turisti ca pana acum.

In urma cu mai bine de trei decenii, aproximativ 116 mii de oameni au fost evacuati din imprejurimi. In prezent, exista o zona de excludere de apropimativ 30 de kilometri, in care este interzis ca cineva sa traiasca.

sursa: dailymail.co.uk

Publicat: 13 iul. 2019, 18:04 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×