What’s Up și iubita au luat-o de la capăt! Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază romantică spre umirea tuturor

Publicat: 28 Jun. 2020, 12:06 Vedete

În urmă cu doar câteva luni, What’s Up și noua lui parteneră au trecut prin momente dificile. Cei doi se pare că au lăsat în urmă neînțelegerile, iar acum încearcă să își trăiască povestea de dragoste așa cum simt.

După ce s-au certat destul de aprins, iar cântărețul a ajuns la poliție, iată că astăzi cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Cel puțin asta arată ultimele imagini pe care artistul le-a publicat pe rețelele de socializare.

Împreună cu o gașcă de prieteni, What’s Up și iubita sa au plecat la munte unde se distrează pe cinste.

În urmă cu puțin timp, cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de iubita sa într-o ipostază romantică. Cei doi sunt întinși pe iarbă, sub clar de lună cu focul aprins lângă ei.

Cireașa de pe tort reprezintă însă descrierea pe care artistul a adăugat-o fotografiei : ”#așa să mă prindă batrâneatza / cu fata iubită lângă mine care să ma iubească cum o iubesc EU!”, a scris el în dreptul imaginii.

Ce spunea artistul despre scandalul cu iubita sa

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme
pt. că el știe realitatea.
(mulți vorbesc puțini cunosc)
UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ?NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce
mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.
ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020.
NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

Publicat: 28 Jun. 2020, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă