What’s UP iubește din nou! Cum arată femeia de care s-a îndrăgostit, la nici trei luni de la divorțul de Simina

Publicat: 09 Sep. 2019, 11:36 Vedete

La scurt timp după ce a șocat pe toată lumea anunțând că el și soția lui, Simina, au divorțat, What’s UP și-a anunțat fanii că e îndrăgostit. Iată cum arată tânăra care i-a furat inima artistului!

What’s UP iubește din nou. După 9 ani de relație și trei de căsnicie, What’s UP și Simina au pornit pe drumuri separate, concluzionând, după cum a menționat artistul, că își doresc lucruri diferite de la viață.

Iată însă că, la nici trei luni de la despărțirea de soția lui, What’s UP s-a îndrăgostit și a ținut să-și împărtășească sentimentele cu fanii săi din social media, unde a postat o fototgrafie cu el alături de noua iubită, alături de un mesaj revelator:

What’s UP iubește din nou

„De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a scris artistul.

Și drept dovadă că lucrurile între ei sunt serioase, What’s UP și noua lui iubită și-au făcut pe degete același tatuaj

Publicat: 09 Sep. 2019, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă