What’s Up a primit control judiciar după ce și-ar fi bătut iubita și a mușcat un polițist!

Publicat: 10 Dec. 2019, 10:05 Vedete

Cântărețul a fost reținut ieri noapte de polițiști, în urma unui apel la 112 făcut. Potrivit informațiilor din anchetă, artistul ar fi încercat să-și agreseze iubita. În urma audierilor, What’s Up a fost eliberat sub control judiciar. 

Luni seara, la domiciliul iubitei lui What`s Up, Alice Badea, a izbucnit un scandal monstru, iar polițiștii au fost nevoiți să intervină. Acuzat de violență domestică și de ultraj – artistul ar fi mușcat de mână un polițist – What`s Up a fost încătușat, dus la secția de poliție și audiat timp de două ore.  Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secție au mers de urgență și părinții artistului.

Iubita lui What`s Up nu ar fi depus plângere împotriva acestuia – în pofida scandalului care a degenerat -, însă, conform ultimelor informații obținute de CANCAN.RO,, împotriva lui What`s Up s-a dispus măsura controlului judiciar, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj. Măsura controlului judiciar poate fi luată de procuror, prin ordonanță, numai după audierea inculpatului în prezența avocatului ales ori numit din oficiu. Trebuie menționant că insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

What’s Up a mai mai avut ”antecedente”

Despre ieșirile violente ale lui What’s Up se știe de pe vremea când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara aceasta. Contactată telefonic în urmă cu puțin timp, Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

Publicat: 10 Dec. 2019, 10:05 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă