What’s Up a fost reținut de Poliție după ce și-ar fi agresat iubita! Femeia a cerut ajutor la 112

Publicat: 09 Dec. 2019, 22:39 Vedete

Potrivit anchetatorilor, What’s Up a devenit violent cu Alice Badea, iar aceasta s-a temut pentru viața ei și a sunat imediat la poliție.

UPDATE Parchetul s-a implicat în această anchetă, după ce cântărețul a fost acuzat inclusiv de ultraj. Acesta ar fi devenit violent inclusiv cu polițiștii. What’s Up este audiat acum de procurori, iar iubita lui a sosit la declarații.

Iubita cântărețului a sunat la 112
Iubita cântărețului a sunat la 112

Când a văzut echipajul sosit la ușa apartamentului iubitei sale, cântărețul a devenit și mai furios. Acesta se pare că a fost momentul în care oamenii legii l-au încătușat și l-au dus la secție. Aici au ajuns și părinții artistului, dar și Alice Badea, care și-a închis telefonul.

Despre ieșirile violente ale lui What’s Up se știe de pe vremea când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara aceasta. Contactată telefonic în urmă cu puțin timp, Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Publicat: 09 Dec. 2019, 22:39 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă