Prima declaratie a lui What’s Up dupa ce s-a luat la bataie cu un vecin: „Ne-am julit putin, a fost ca in curtea scolii”

Publicat: 10 Jun. 2020, 15:19 Vedete
Prima declaratie a lui What's Up dupa ce s-a luat la bataie cu un vecin: Ne-am julit putin, a fost ca in curtea scolii

What’s Up a fost pedepsit după ce s-a luat la bătaie cu un vecin. Se pare că artistul era sub urmărire de mai multă vreme, iar în urma incidentului va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii.

Rapperul a recunoscut că a sărit la bătaie, însă povesteşte că ce a urmat a fost ca o luptă între puştani: „Eu nu deranjez vecinii pentru ca imi doresc, dar cand faci note muzicale, dai si volumul mai tare. Realitatea nu este asta prezentata in presa. Realitatea este ca, atunci cand el era cu copilul in brate, i-am zis: ‘Te rog, nu mai tipa cu copilul in brate”, a spus What’s Up.

„Am facut ca niste cocosi, ca la 14 ani. Ne-am julit putin, exact ca in curtea scolii a fost”, a explicat cântăreţul.

Cum a fost sancţionat artistul

What’s Up trebuie sa presteze muncă în folosul comunităţii.

„Mi-au dat munca in folosul comunitatii. Acum asta ma asteapta, munca”, a declarat What’s Up.

”La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice.

În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate. Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Publicat: 10 Jun. 2020, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă