ULTIMA ORĂ! What’s Up a scăpat de controlul judiciar

Publicat: 19 Dec. 2019, 14:50 Vedete

Informaţia momentului în showbiz. What’s Up poate răsufla liniştit pentru moment. După ce artistul a contestat măsura controlului judiciar în instanţă a avut câştig de cauză.

Procurorii i-au făcut artistului dosar penal pentru ultraj, iar magistraţii au decis să fie pus sub control judiciar. What’s Up a contestat rapid decizia şi poate părăsi ţara oricând doreşte, iar acum cântăreţul nu mai are nicio restricţie.

Mai mult decât atât, cântăreţul poate părăsi ţara în cazul în care de sărbători are concerte în afara graniţelor, potrivit România TV.

What’s Up, primele declaraţii după scandalul cu iubita

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme
pt. că el știe realitatea.
(mulți vorbesc puțini cunosc)
UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ?NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce
mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.
ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020.
NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

Publicat: 19 Dec. 2019, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă