What’s Up, primele declaraţii după scandalul cu iubita: „În capul meu era un haos organizat”

Publicat: 18 Dec. 2019, 09:44 Vedete

Ultimele două săptămâni au fost pentru What’s Up un coşmar, însă lucrurile deocamdată nu s-au clarificat pentru artist. Cântăreţul a publicat un mesaj pe reţelele de socializare prin care explică ce s-a întâmplat în tot acest timp.

Cântăreţul este conştient de faptul că a exagerat şi că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată şi mai mult decât atât îşi cere scuze public pentru comportamentul nervos pe care l-a avut.

De asemenea, What’s Up spune că vrea să depăşească această perioadă grea, iar acum tot ce vrea este să se focuseze pe carieră.

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme
pt. că el știe realitatea.
(mulți vorbesc puțini cunosc)
UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ?NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce
mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.
ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020.
NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

Probleme financiare din cauza scandalului

Potrivit CANCAN.RO, după scandalul în care a fost implicat, cântărețul se confruntă cu serioase dificultăți financiare. Se pare că, din cauza controlului judiciar, majoritatea concertelor pe care artistul le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă sunt la un pas să fie anulate, din moment ce What’s Up nu are voie să părăsească Bucureștiul.

Dacă nu primește rapid o aprobare din partea autoritălor, cântărețul riscă să piardă o sumă uriaşă, mai exact artistul ar pierde aproximativ 30.000 de euro dacă nu se prezintă la concertele pe care le are programate în țară în următoarea perioadă.

Publicat: 18 Dec. 2019, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă