What’s Up, declarații incredibile despre revenirea în muzică după problemele cu poliția. Ce a fost nevoit să facă artistul

Publicat: 19 Jul. 2020, 09:18 Vedete

What’s Up a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Deși a trecut prin momente dificile artistul a reușit să lanseze o nouă piesă care a ajuns deja pe locul 6 în trending.

Chiar dacă a avut multe probleme cu poliția, din cauza comportamentului său vulcanic, What’s Up nu și-a neglijat cariera. Fanii săi au putut asculta cea mai nouă piesă a cântărețului pe care a făcut-o în colaborare cu Jador.

Artistul se mândrește cu faptul că videoclipul a fost regizat în totalitate de el și este extrem de fericit că fanii iubesc melodia, după cum el însuși a afirmat.

„Eu sunt fericit. Iubesc muzica de orice fel. Ideea este următoarea: oamenii vor să danseze. (…) Iar piesa asta cu Jador cred eu că oamenii o vor primi cu brațele deschise și o vor asculta”, a declarat artistul.

What’s Up, alături de iubita sa

What’s Up nu a venit singur în emisiune, ci alături de iubita lui, Alice Badea. Cei doi au povestit faptul că au trecut peste toate problemele și par mai fericiți ca niciodată. Mai mult de atât, ea a avut un rol important în ceea ce privește lansarea piesei, care speră el să fie hitul verii.

Ce spunea artistul despre scandalul cu iubita sa

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
->nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST , îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme
pt. că el știe realitatea.
(mulți vorbesc puțini cunosc)
UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni 😜NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce
mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.
ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020.
NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

Publicat: 19 Jul. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă