What’s Up, în mijlocul unui nou scandal! S-a luat la bătaie în mijlocul străzii

Publicat: 09 Jun. 2020, 08:55 Vedete
What's Up, în mijlocul unui nou scandal! S-a luat la bătaie în mijlocul străzii

What’s Up, protagonistul unui nou scandal. Artistul s-a luat la bătaie cu un vecin în plină stradă. Poliţia a intervenit, iar cântăreţul va avea din nou probleme cu legea.

What’s Up este obişnuit cu astfel de incidente, după ce în trecut şi-ar fi agresat propria iubită. Acum artistul a intrat din nou în atenţia poliţiştilor, după ce și-a arătat comportamentul impulsiv și  agresiv.

Mai exact, acesta a fost surprins într-o ipostază de neimagininat. Cântărețul a izbucnit în momentul în care un vecin a venit la ușa casei sale pentru a-i spune să dea muzica mai încet, deranjat de zgomotul produs de sunetul puternic.

Artistul a avut o reacție nervoasă și a început să se ia la bătaie cu bărbatul. El nu a mai ținut cont că vecinul său avea în brațe un copil.

La întreaga scenă au fost prezenți și mulți trecători. Într-un final, la fața locului și-au făcut prezența și oamenii legii, care l-au potolit pe artist, potrivit Spynews.ro.

Paparazzi i-au surprins la fața locului și pe părinții artistului.

What’s Up a mai mai avut ”antecedente”

Despre ieșirile violente ale lui What’s Up se știe de pe vremea când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara trecută. După fosta parteneră a urmat actuala cu care artistul a avut aceleaşi probleme se pare.

Contactată telefonic în urmă cu ceva timp, Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

Publicat: 09 Jun. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă