Voleibalista Alyssa Cavanaugh sufera de cancer. Vestea buna pe care i-au dat-o medicii, recent

Publicat: 29 Jan. 2019, 20:25 Life

Cavanaugh a făcut anunțul pe Twitter, la aproximativ două săptămâni după ce a aflat că tatăl ei, Eric, este cel mai bun donator pentru maduva.

Voleibalista Alyssa Cavanaugh sufera de cancer

Voleibalista Alyssa Cavanaugh sufera de cancerMama ei, Leslie, a scris in mediul online că familiei i s-a spus că boala Alyssei e în remisie după ce voleibalista și-a terminat recent prima rundă de imunoterapie, după trei cicluri de chimioterapie. În ceea ce privește transplantul ei, „Lucrurile se vor mișca destul de repede în acest moment”, a spus mama sportivei.

Voleibalista Alyssa Cavanaugh sufera de cancer„Ea (și Eric) au facut pre-testarile înainte de transplant, joi și vineri. Fata mea va incepe faza de conditionare pentru transplant in jur de 11 februarie. Asta implica 5-7 zile de doze foarte mari de chemo si radiatii totale.

Voleibalista Alyssa Cavanaugh sufera de cancerScopul este sa distrugi complet sistemul imunitar, sa fii absolut sigur ca nu exista urme de cancer și sa pregătesti corpul pentru noile sale celule stem”, a marturisit mama sportivei despre transplantul de maduva pe care fiica sa il va face.

Sursa: eu.courier-journal.com

« Pagina anterioară

Publicat: 29 Jan. 2019, 20:25 Life
Pe aceeași temă